Vrijwilligen

Tijdens het NTDS van 2018 wordt ondersteuning van het toernooi gesplitst in twee delen. Een gedeelte verplichte evenement ondersteuning en een gedeelte vrijwilligerswerk. De verplichte evenement ondersteuning bestaat uit een aantal taken die verdeeld worden naar de grootte van teams. Wanneer je als teamlid een vrijwillige taak op je neemt, verdien je punten voor het hele team die je helpen die felbegeerde leeuw te winnen.

Vrijwillige taken:

Hier kun je lezen welke vrijwilligerstaken allemaal te kiezen zijn, naast de verplichte taken die al vergeven zijn aan jouw team.

Opbouw Zalen:

Vrijdag 15.00-20.00

Houd jij van de handen uit de mouwen steken? Vind je het leuk om te leren wat er allemaal bij de voorbereiding van een danstoernooi komt kijken? Kom ons dan helpen de zaal op te bouwen op vrijdagmiddag en avond! Er zijn spullen te versjouwen, administratieve zaken uit te werken, een dansvloer te leggen en versiering op te hangen.

Floor manager:

Zaterdag & Zondag: 08:45 – 11:00, 11:00 – 13:00, 13:00 – 15:00, 15:00 – 17:00

De floormanager controleert de rugnummers van paren die naast de vloer wachten tot ze in de volgende heat mogen dansen. Je communiceert naar de wedstrijdleiding of alle paren er zijn, en wanneer een paar mist om welk rugnummer het gaat. Zo kan de wedstrijd zo soepel mogelijk verlopen.

 

Startteam:

Vrijdag en Zaterdag 21:00 – 01:00, Zaterdag en Zondag 08:00 – 09:00

Het startteam zorgt voor de correcte administratieve start van het NTDS. Om zaterdagochtend zo min mogelijk uit te lopen dienen alle blinddate koppels correct geregistreerd te worden. Ook eventuele problemen met dansers en ruilen onderling zul jij zo goed mogelijk proberen af te handelen. Je bemant op vrijdagavond, samen met de NTDS-commissie, de wedstrijdbalie op het centrale podium. Op zaterdagavond is er minder werk, daarom kun je natuurlijk tussendoor lekker dansen.

Catering (ontbijt, lunch en avondeten):

Zaterdag & Zondag 07:00 – 10:00, 12:00 – 15:00,  Zaterdag 20:00 – 23:00

Wanneer je de hele dag aan het dansen bent krijg je heel veel honger. Daarom hebben we gemotiveerde vrijwilligers nodig die helpen met het uitserveren van eten voor al die hongerige dansers. Je leidt de uitgifte van eten in goeie banen en wanneer iets op dreigt te raken kun je het aanvullen met de beschikbare voorraad. Daarnaast help je met het opbouwen en opruimen van ontbijt, lunch of avondeten. Bonus: je mag als eerste van iedereen eten!

Backup:

Zaterdag 08:00 – 23:00,  Zondag 08:00 – 19:00

Dit is een functie waarin je opgeroepen wordt wanneer iemand zijn shift is vergeten of op het laatste moment afgezegd heeft. De kans is niet heel groot dat je opgeroepen wordt, je kunt dus rustig aan de wedstrijd meedoen en tijdens de feesten dansen. Een extraatje krijg je mee; Als je wordt opgeroepen als vervanging van een ander team verdien je drie keer zoveel punten!

EHBO:

De EHBO’er is een taak waarbij je wordt opgeroepen. Je kunt gerust een wedstrijd dansen omdat er altijd twee EHBO’ers oproepbaar zijn. Echter, dit is een van de weinige taken waarvoor je je niet zelf kunt indelen. Wanneer je als deelnemer hebt aangegeven een EHBO-diploma op zak te hebben, word je vanzelf benaderd met de details over jouw taak.

 

Opruimen zondagavond:

Zondag 18:00 – 22:00

Na dit grote feest moet natuurlijk ook weer opgeruimd worden. Verdien eeuwige dankbaarheid van de commissie door te helpen met het opruimen van de zaal, de vloer uit elkaar te halen etc.

WordPress.com.

Omhoog ↑