Verplichte Evenement Ondersteuning

Tijdens het NTDS van 2018 wordt ondersteuning van het toernooi gesplitst in twee delen. Een gedeelte verplichte evenement ondersteuning en een gedeelte vrijwilligerswerk. De verplichte evenement ondersteuning bestaat uit een aantal taken die verdeeld worden naar de grootte van teams. Wanneer je als teamlid een vrijwillige taak op je neemt, verdien je punten voor het hele team die je helpen die felbegeerde leeuw te winnen.

Verplichte taken:

Naar teamgrootte worden uren van de onderstaande taken aan teams verstrekt. Het is aan jouw teamcaptain om de uren te verdelen binnen zijn/haar team. Wanneer je ten tijde van het evenement niet in staat bent jouw uren te voldoen zonder geldige reden, bepaalt de NTDS commissie in overleg met de teamcaptain een passende maatregel.

Welkomstbalie

Bij de welkomstbalie ontvang je alle deelnemers en gasten en wijs je ze de weg naar de hal en slaapzaal. De teamcaptains voorzie je van de tassen met badges en informatie. Verder controleer je de badges van iedereen die binnenkomt gedurende je shift.

Infobalie

Iedereen met vragen over het weekend komt naar de infobalie. Jij bent verantwoordelijk voor het netjes afhandelen van deze vragen, maar als je er niet uitkomt, kan je altijd iemand van de commissie inschakelen.

Badge Checker

Je zit met twee personen bij de ingang van de slaapzaal en zorgt dat er alleen mensen met een badge binnen komen. Let er bovendien op dat er geen dames met hakken de zaal in lopen, omdat dit de vloer kan beschadigen.

Nachtwacht

Je zit met twee personen bij de ingang van een slaapzaal en bewaakt deze. Het gaat er dus vooral om dat je alleen mensen met een badge binnenlaat, dat je in de gaten houdt dat er geen gekke dingen gebeuren en dat de nooduitgangen duidelijk zichtbaar en bereikbaar blijven.

Feest opbouw

Voor het themafeest moet de zaal nog wat extra versierd worden op zaterdag. Je helpt mee met het opruimen van de zaal en het ophangen van allerlei leuke versieringen.

 

WordPress.com.

Omhoog ↑