Kosten

Betalingen gaan via de vereniging waar je aangesloten bent. Het deelnemersgeld moet je overmaken naar je eigen vereniging. Vervolgens zal de vereniging het totale bedrag overmaken naar de NTDS-commissie. De deadline hiervoor is vier weken, nadat de teamcaptain te horen heeft gekregen wie er uit het team zijn ingeloot. Voor later ingelootte deelnemers geldt een deadline van twee weken. Wanneer deze deadline niet gehaald wordt, zal je aanmelding ingetrokken worden.

We hanteren de volgende prijzen:

  • (PhD-)studenten € 50,-
  • Niet-studenten € 65,-

Voor deze prijs mag je deelnemen aan de Ballroom en Latin competities en krijg je twee keer ontbijt, twee keer lunch, één keer avondeten (zaterdag), een slaapplek en een onvergetelijk weekend. We bieden geen korting als je aan slechts één dagdeel deel wil nemen of niet in het sportcentrum blijft slapen.

De volgende mensen hoeven geen deelnemersgeld te betalen:

  • Juryleden die niet deelnemen aan de competitie
  • Vrijwilligers die niet deelnemen aan de competitie en tenminste 15 uur vrijwilligen (zie SUPERACTIVISTEN)
Studentenbewijs

Vanwege de verschillende prijzen voor (PhD-)studenten en niet-studenten zal er bij aankomst om een studentenbewijs gevraagd worden als jij als studentendeelnemer ingeschreven staat. Mocht je dit studentenbewijs niet kunnen leveren wordt direct gevraagd om het resterende bedrag van 15 euro voor een niet-studenten deelnemersbijdrage contant te voldoen. Een collegekaart of ander bewijs van inschrijving aan een hogere onderwijsinstelling voldoet als studentenbewijs.

Annuleren en restitutie:

In het geval dat je je inschrijving weer wilt intrekken, zijn hier de voorwaarden om je geld terug te krijgen:

Zolang er binnen jouw eigen team nog mensen op de wachtlijst staan zal je het volledige inschrijfgeld terugkrijgen. Staan er binnen jouw team geen mensen meer op de wachtlijst dan gelden de volgende regels:

Voor 01-02-18: 
Je krijgt 80% van je geld terug als je je uitschrijft bij de commissie.

Vanaf 01-02-18:
Er is geen mogelijkheid om je geld nog terug te krijgen.

WordPress.com.

Omhoog ↑