FAQ

“Waar zijn de wc’s van de blokhutten?”
Tegenover de blokhutten staat een centraal gebouw met sanitaire voorzieningen. Hier zijn ook wc’s.

“Ik dans maar één dag mee/blijf niet slapen in het sportcentrum/blijf niet eten, kan ik dan korting krijgen?”
We kunnen om financiële en administratieve redenen helaas geen korting aanbieden.

“Ik ben een student met een heel klein budget, hoe kan ik alsnog bij het NTDS zijn?”
Wordt SUPERACTIVIST! Door het hele weekend te helpen met kleine en grote klusjes mag jij GRATIS bij het evenement zijn. Eten, drinken en slapen is inbegrepen, de wedstrijd dansen is echter niet mogelijk.

“Hoe kan ik me opgeven voor het NTDS?”
Je kunt je opgeven via je teamcaptain, hij/zij heeft de nodige informatie.

“Ik zit niet bij een stijldansvereniging (en heb dus ook geen teamcaptain) maar ik wil graag meedoen met het NTDS! Wat nu?”
Stuur ons even een mailtje waarin je je woonplaats vermeldt, dan zorgen wij ervoor dat je je bij één van de teams aan kan sluiten.

“Hoe moet ik betalen?”
Als je je hebt ingeschreven krijg je van je teamcaptain een mailtje met het rekeningnummer van de vereniging waar je het geld naar over moet maken. Zorg ervoor dat je dit binnen 4 weken na aanmelding doet, anders wordt je aanmelding ingetrokken.

“Ik ben teamcaptain, waar is mijn inlogknop?”
Alle informatie voor de teamcaptains wordt verstuurd per mail. Heb je geen mail ontvangen, laat het ons weten: ntds2018@gmail.com

“Waarom ben ik niet automatisch deelnemer als ik mij aanmeld bij mijn Teamcaptain?”
Vanwege het grote enthousiasme voor het NTDS, zal er geloot worden onder de aanmeldingen. Zo krijgt elk team de mogelijkheid zichzelf te representeren en staat er veel minder druk op de
teamcaptains en deelnemers tijdens de inschrijfperiode.

“Kan ik ingeloot worden maar mijn danspartner niet?”
Als jij je met een partner opgeeft, niet verplicht hoeft te blind daten en 1 van jullie ingeloot wordt, worden jullie allebei ingeloot.

“Ik ga helaas niet meer naar het NTDS, kan ik mijn plekje doorverkopen?”
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Vanwege de loting willen we graag een eerlijke verdeling over de wachtlijst. Geef aan je teamcaptain en de organisatie aan dat je niet meer kunt, dan kunnen wij de plek vergeven.

“Krijg ik mijn geld terug als ik niet meer naar het NTDS kan?”
Zolang er binnen jouw eigen team nog mensen op de wachtlijst staan zal je het volledige inschrijfgeld terugkrijgen. Staan er binnen jouw team geen mensen meer op de wachtlijst dan krijg je 80% terug voor 01-02 en geen geld terug vanaf 01-02.

 

 

WordPress.com.

Omhoog ↑