Blind Daten

Heb je geen partner voor het NTDS? Geen zorgen! Op vrijdagavond en zaterdagavond kun je een partner vinden voor jouw toernooi. Vrijdagavond is er vanaf 21.30 de gelegenheid om met het ‘Blind Date’ programma mee te doen, waardoor je een gezellige en leuke partner vindt om jouw toernooi mee te dansen. Heb je op vrijdag nog geen Latin partner gevonden? Geen probleem! Op zaterdagavond tijdens het feest is er gewoon nogmaals de mogelijkheid om een partner te vinden voor het toernooi op zondag.

Wist je dat:
  • Je niet dezelfde partner voor Ballroom en Latin hoeft te hebben? Je mag met twee verschillende partners dansen tijdens het toernooi.
  •  Er voor wedstrijddansers een verplichting is tot `Blind Daten’?
  • Deelnemers die alle afgelopen vijf Studententoernooien in de hoogste Breitensportklasse (of CloseD) een podiumplek hebben behaald, worden uitgesloten van deelname in de Breitensportklasse en zullen in de Open Klasse worden geplaatst.

Verplicht Blind Daten:

Doe jij wel vaker aan een danswedstrijd mee? Dan kan het zijn dat je niet met jouw reguliere wedstrijd en trainingspartner mag dansen. Het zou tenslotte niet eerlijk zijn om een danspaar met veel wedstrijdervaring naast een beginnend toernooidanser te zetten. Daarom zijn de volgende regels opgesteld:

WordPress.com.

Omhoog ↑