Voorstelrondje-Encore: Alen

Onverwachts is er toch nog een verandering in de commissiesamenstelling gekomen. Ongeveer twee maanden geleden heeft Femke er voor gekozen ons te verlaten om extra aandacht aan haar studie te kunnen besteden. We vinden dit natuurlijk erg jammer, maar snappen haar besluit. We willen haar graag bedanken voor de inzet en het werk wat ze het afgelopen jaar geleverd heeft.

De zoektocht naar een vervangend commissielid was vrij kort, gezien één “kandidaat” wel enorm boven de rest uitstak, zowel letterlijk als figuurlijk. Alen heeft zich het afgelopen jaar als super-supervrijwilliger bezig gehouden met de ontwikkeling van het lotingsysteem en is sindsdien ook erg betrokken geweest bij de organisatie. Bij dezen willen we jullie dus graag voorstellen aan ons nieuwste lid en redder in nood; Alen!

 

Mijn naam is Alen, ik ben 28 jaar oud en studeer Applied Physics aan de Universiteit van Twente. Ik ben lang geleden begonnen met stijldansen bij een dansschool in de buurt, want een jaartje leren stijldansen dat hoorde er vroeger gewoon bij. Daar heb ik een paar jaar gedanst, inclusief regionale wedstrijden. Toen ik tweeëneenhalf jaar geleden bij 4 happy feet ben begonnen, heb ik de smaak te pakken gekregen bij de nationale wedstrijden maar vooral bij mijn eerste NTDS in 2016. Sindsdien kijk ik er elk jaar naar uit! Binnen de commissie ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het lotingsysteem, de vrijwilligers en ervoor zorgen dat iedereen de juiste data beschikbaar en overzichtelijk heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑